Recept Choucroute (Selská bašta)
pepicek Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. V kastrolu zahřejeme sádlo a zesklovatíme na něm cibuli a česnek. Přidáme kysané zelí a necháme dusit. Občas zamícháme. 2. Omyté jablko rozčtvrtíme, vykrojíme jádřinec a vmícháme do zelí. 3. Přidáme jalovčinky v sáčku. Přilijeme víno a přikryté dusíme 60 min. Uzený bůček nakrájíme na 4 plátky a spolu s třešňovicí přidáme ke kysanému zelí. Dusíme dalších 45 min. Jalovčinky vyjmeme. 4. Klobásy vložíme do vroucí vody. 5. Zelí s klobásami urovnáme na čtyři talíře. Tento pokrm lze podávat s bramborami na loupačku.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
- 12.11.01 vloženo
- 16865x zobrazeno
Čas přípravy
- 125 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 3 lžíce sádla
- 500 g kysaného zelí
- 1 jablko
- 10 jalovčinek
- 250 ml ryzlinku
- 200 g uzeného bůčku
- 20 ml třešňovice
- domácí papriková nebo ostravská klobása
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Choucroute (Selská bašta)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Choucroute (Selská bašta)