Recept Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle

Nizozemská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cokoladu roztavime s mlekem ve vodni lazni, ke konci pridame maslo.
Slehacku uslehame spolecne s cukrem.
Oddelene uslehame bilky.

Vychladlou cokoladu smichame se slehackou a pridame 2 lzice likeru.
Pak pomalu pridavame uslehany snih z bilku a jemne michame.
Dame chladit zhruba na 3 hodiny do lednice.

Recept je z kategorií: Pěny


Reklama

Nahlásit recept

  • 05.10.03 vloženo
  • 7452x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g horke cokolady
  • 50 g masla
  • 0.25 l slehacky
  • 2 bilky
  • 3 lzice mleka
  • 2 lzice cukru
  • 2 lzice likeru Grand Marnier - nemusi byt

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
danda 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Re: Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle - Martan,

Recept je podobný - Chlazené čokoládové pěně - foto mám deníčku, já nedala máslo, mléko, ale tři bílky a jenom 100 ml šlehačky, nenáročné na přípravu a přitom chuti famózní …endorfiny juchaly…:-)

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Květáková polévka Květáková polévka
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz