Recept Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle

Nizozemská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cokoladu roztavime s mlekem ve vodni lazni, ke konci pridame maslo. Slehacku uslehame spolecne s cukrem. Oddelene uslehame bilky. Vychladlou cokoladu smichame se slehackou a pridame 2 lzice likeru. Pak pomalu pridavame uslehany snih z bilku a jemne michame. Dame chladit zhruba na 3 hodiny do lednice.

Recept je z kategorií: Pěny

Nahlásit recept

  • 05.10.03 vloženo
  • 7592x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g horke cokolady
  • 50 g masla
  • 0.25 l slehacky
  • 2 bilky
  • 3 lzice mleka
  • 2 lzice cukru
  • 2 lzice likeru Grand Marnier - nemusi byt

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle

danda
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Chocolate Mousse au Constantijn - vyborne a rychle - Martan,

Recept je podobný - Chlazené čokoládové pěně - foto mám deníčku, já nedala máslo, mléko, ale tři bílky a jenom 100 ml šlehačky, nenáročné na přípravu a přitom chuti famózní …endorfiny juchaly…:-)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz