Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tvaroh dám okapat, (pokud jsem nekoupil kvalitní tvaroh z mlékárny Frýdek – Místek – k dostání ve všech Makrech, dokonce i v Praze). Podmáslí lehce šlehám se smetanou, až se zpění. Přidám, zvolna, posekaný šťovík, ředkvičky, cibulku, kopr. Šlehám ještě nějakou chvíli, až se všechno pěkně spojí. Na vychlazené půlmisky, vytažené z mrazáku, nakladu na kostky pokrájený tvaroh, zaliju chlodnikem, podávám s novým bramborem, posypaným opraženou slaninkou.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Jednotlivé chody Speciality Studené polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
31.5.18 15:31
Správně, chłodnik má být tekutější … ale když já podmáslí nemusím! Použila jsem tedy kysanou smetanu, kterou jsem mohla naředit smetanou, ale nechtělo se mi. Místo šťovíku lučního, šťovík krvavý, místo obyčejného tvarohu, tvaroh uzený, přijde mi, že se víc hodí k té slanince. Naprosto luxusní záležitost, gmp umí!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chlodnik venkovský – Chłodnik wiejski
395 příspěvků 31.5.18 22:38
Ahooj!