Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
joper Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Chleba potřem česnekem,odkrojíme kůrku(nemusíte) a střídku nakrájíme na kostičky.Orestujeme na oleji a hotové vyndáme na ubrousek,aby se vtřebel přebytečný tuk.Pak vložíme do misky s nasekanou bazalkou,promícháme. Klademe na talíř a zaléváme polévkovým zeleninovým vývarem.
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chlebové krutonky
Nemám dnes pozitivního ladění, tak jen krátce, zkusil jsi potřít česnekem měkký chleba - neproveditelné. Pokud vložíš do misky utřený česnek a nasekanou bazalku a protřeseš - proveditelné a jedlé.
1227 příspěvků 25.1.09 03:43
U nás doma dělávala maminka na štědrý den (a já to dělám ještě dnes) krutonky ze žemlí nebo toastového chleba. Opékala na másle, dali jsme na talíř a zalévali rybí polévkou. Tyto čenekové, by se určitě hodily ne jenom do zeleninového vývaru, ale do polévky např. brokolicové, nebo posypat s nimi jakýkoliv zelený míchaný salát. Česnek mám ráda, když ho jí všichni:-), tak příležitostně vyzkouším.