Recept Chalupářský šmytec

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme, očesnekujeme, zakápneme troškou oleje a necháme asi 2 hodiny v chladu uležet. Maso prudce opečeme na horkém oleji, a když je napůl hotové, přidáme nakrájenou cibuli a houby, podusíme, zalijeme vývarem, přidáme nakrájenou uzeninu, kečup, nakrájené kapie a feferonky, chvilku povaříme, dochutíme worcesterem a přisolíme. Podle potřeby můžeme zahustit troškou Solamylu rozmíchaného v trošce studené vody.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 16.04.04 vloženo
  • 8905x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g oleje
  • 150 g cibule
  • 200 g čerstvých hub nebo žampionů
  • 1 dl vývaru nebo vody
  • 200 g uzeniny
  • 50 g kečupu
  • 150 g sterilovaných kapií
  • 20 g feferonek
  • worcester.

Doporučená příloha

  • hranolky nebo rýže.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chalupářský šmytec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz