Recept Chalupářský šmytec

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, opaprikujeme, očesnekujeme, zakápneme troškou oleje a necháme asi 2 hodiny v chladu uležet. Maso prudce opečeme na horkém oleji, a když je napůl hotové, přidáme nakrájenou cibuli a houby, podusíme, zalijeme vývarem, přidáme nakrájenou uzeninu, kečup, nakrájené kapie a feferonky, chvilku povaříme, dochutíme worcesterem a přisolíme. Podle potřeby můžeme zahustit troškou Solamylu rozmíchaného v trošce studené vody.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 16.04.04 vloženo
  • 9037x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g vepřové kýty
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g oleje
  • 150 g cibule
  • 200 g čerstvých hub nebo žampionů
  • 1 dl vývaru nebo vody
  • 200 g uzeniny
  • 50 g kečupu
  • 150 g sterilovaných kapií
  • 20 g feferonek
  • worcester.

Doporučená příloha

  • hranolky nebo rýže.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chalupářský šmytec

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz