Recept Chalupářský guláš

aneb Chalupářský guláš Lucifer

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso z konzerv zvlášť ohřejeme. Sebereme tuk a na něm orestujeme nakrájenou cibuli. Až zezlátne, přidáme gulášové koření (hotové), čtvrtky rajčat, papriky pokrájené na kostičky, feferonky podle chuti, utřený česnek se solí, fazole i s protlakem a mírně podlijeme vývarem z masoxu. Krátce asi 10 minut podusíme. Přidáme maso a zamícháme. Nakonec přidáme kostičky salámu a oregano.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 28.04.02 vloženo
  • 18299x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 konzerva hovězího a 1 vepřového masa ve vlastní šťávě
  • malá konzerva fazolí v protlaku
  • 100 g šunkového salámu
  • 400 g cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 5 rajčat
  • 2 paprikové lusky
  • čerstvé nebo konzervované feferonky
  • sůl
  • oregano
  • gulášové koření
  • vývar.

Doporučená příloha

  • Podáváme s chlebem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chalupářský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Cibulačka Cibulačka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz