Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mamka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ingredience všechny smícháme a naložime do této směsi maso.Necháme odležet 24hodin v uzavřené nádobě v lednici.Vydrží to i týden.Potom maso smažíme na oleji z každé strany 4 minuty.
Recept je z kategorií: Minutky
Chleba , hranolky a nebo brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chalupářské maso
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Velmi dobrá rychlovka, nejdříve se mi zdálo moc nálevu, ale pak jsem jím zalila opečené plátky, krátce podusila a vznikl velmi dobrý sosík. My to měli s bramboráčky, ale dovedu si to představit i s rýží. Maso v receptu není specifikováno, my to měli tradičně s vepřovým, ale určitě se dá použít kuřecí nebo i vykostěné králičí zadní běhy upravené na plátky…