Recept Chalupářské maso 2

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z vajec, soli, koření, solamylu, worcesteru, kečupu, roztoku masoxu a prolisovaného česneku si připravíme marinádu. Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a skládáme do zavařovací sklenice, kterou po naplnění zavíčkujeme. Vložíme marinovat do ledničky alespon 24 hodin (maso vydrží v této marinádě i několik dní). Maso smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně.

Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky

Nahlásit recept

  • 13262x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 den/30 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 20 plátků vepřového masa z kýty, nebo vykoštěné kotlety o váze asi 70 g.
  • *marináda:*
  • 2 vejce
  • lžíce soli
  • lžíce majoránky
  • lžíce drceného kmínu
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky kari
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1 lžička solamylu
  • 1 lžíce worcesteru
  • 1 lžíce kečupu
  • 1/2 kostky masoxu, rozpuštěného v 1/2 l vody
  • 10 stroužků česneku
  • olej

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborem nebo kaší.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Chalupářské maso 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz