Recept Chalupářské maso 2
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Z vajec, soli, koření, solamylu, worcesteru, kečupu, roztoku masoxu a prolisovaného česneku si připravíme marinádu. Plátky masa naklepeme, obalíme marinádou a skládáme do zavařovací sklenice, kterou po naplnění zavíčkujeme. Vložíme marinovat do ledničky alespon 24 hodin (maso vydrží v této marinádě i několik dní). Maso smažíme na rozpáleném oleji asi 4 minuty po každé straně.
Recept je z kategorií: Pečené a zapečené vepřové plátky
- 13262x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 den/30 minut
Počet porcí
- 8 porcí
Ingredience
- 20 plátků vepřového masa z kýty, nebo vykoštěné kotlety o váze asi 70 g.
- *marináda:*
- 2 vejce
- lžíce soli
- lžíce majoránky
- lžíce drceného kmínu
- 1/2 lžičky pepře
- 1/2 lžičky kari
- 1/2 lžičky chilli
- 1 lžička solamylu
- 1 lžíce worcesteru
- 1 lžíce kečupu
- 1/2 kostky masoxu, rozpuštěného v 1/2 l vody
- 10 stroužků česneku
- olej
Doporučená příloha
Podáváme s bramborem nebo kaší.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Chalupářské maso 2
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Chalupářské maso 2