Recept Těstoviny s rybou, lilkem a strouhankou

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Těstoviny s rybou, lilkem a strouhankou

Postup

Uplne ma tu presvedcili ze moj sused nie je zo Sicilie a recepty su poprekladane z anglictiny.Tak radsej napisem ze je zo slovenska aj tento recept aj ked Meciara tam mame ineho a baklazany tam nerastu…takze posledny recept zo Sicilskej serie.

1-Baklazan nakrajame na kocky a dame do osolenej vody „odhorknut“ cca 30 minut. Omyjeme, osusime ,ochutime korenim a dame na olej oprazit do zlatista. Olozime na stranu na misku , najlepsie na papierovu utierku. Pastu Cavatelli si dame varit podla navodu ( nerozvarime).

2-Do tej istej panvice dame rybie filety ochutene tradicne meciar bez koze nakrajane na kocky zlahka obalene v muke. Rychlo oprazime zo vsetkych stran cca 5-6 minut. Vyberieme a odlozime na stranu na teple miesto.

3-Do vypeku pridame chilly fliacky ,na drobno nakrajany cesnak a cervenu cibulu nakrajanu na drobno. Oprazime a pridame na drobno nakrajane zrele paradajky ( tradicne by sa mala stiahnut koza)…Podlejeme vinom ochutime a podusime niekolko minut. Pridame oprazeny baklazan , pastu a rybu a niekolko minut prehrejeme.

4-Na olivovom oleji si rychlo oprazime struhanku, posypeme pastu a este stedro ochutime najlepsim extra panenskym olejom.

Recept je z kategorií: Těstoviny


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.01.11 vloženo
  • 3616x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g ryba meciar bez koze
  • 2 baklažán (menší kus)
  • 2 struziky cesnak
  • 2 lyzicky petrzlenova vnat cerstva
  • 1/2 lyzicky chili susene fliacky
  • 3 paradajky
  • 1 cibula cervena mensia
  • 250 g cavatelli
  • sol,mleté čierne korenie
  • olej olivový
  • 150 ml vino biele
  • muka
  • 4 lyzice struhanka
  • panensky olivovy olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Těstoviny s rybou, lilkem a strouhankou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Bento
794 příspěvků 06.01.11 03:26

Takto som to jedol u susedov a nie dakde v restauracii. So struhankou to jedavali ako deti na Sicilii pred tym ako sa vystahovali tak im to aj ostalo.
Mne to tiez velmi chutilo aj ked je to len lacna nahrada za syr.Ale asi si to vsetko vymysleli ze bola chudoba na Sicilii a ze pastu si vyrabali taku cudnu malu bielu zo semoliny . :palec:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz