Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uplne ma tu presvedcili ze moj sused nie je zo Sicilie a recepty su poprekladane z anglictiny.Tak radsej napisem ze je zo slovenska aj tento recept aj ked Meciara tam mame ineho a baklazany tam nerastu...takze posledny recept zo Sicilskej serie. 1-Baklazan nakrajame na kocky a dame do osolenej vody "odhorknut" cca 30 minut. Omyjeme, osusime ,ochutime korenim a dame na olej oprazit do zlatista. Olozime na stranu na misku , najlepsie na papierovu utierku. Pastu Cavatelli si dame varit podla navodu ( nerozvarime). 2-Do tej istej panvice dame rybie filety ochutene tradicne meciar bez koze nakrajane na kocky zlahka obalene v muke. Rychlo oprazime zo vsetkych stran cca 5-6 minut. Vyberieme a odlozime na stranu na teple miesto. 3-Do vypeku pridame chilly fliacky ,na drobno nakrajany cesnak a cervenu cibulu nakrajanu na drobno. Oprazime a pridame na drobno nakrajane zrele paradajky ( tradicne by sa mala stiahnut koza)...Podlejeme vinom ochutime a podusime niekolko minut. Pridame oprazeny baklazan , pastu a rybu a niekolko minut prehrejeme. 4-Na olivovom oleji si rychlo oprazime struhanku, posypeme pastu a este stedro ochutime najlepsim extra panenskym olejom.
Recept je z kategorií: Těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Těstoviny s rybou, lilkem a strouhankou
Takto som to jedol u susedov a nie dakde v restauracii. So struhankou to jedavali ako deti na Sicilii pred tym ako sa vystahovali tak im to aj ostalo.
Mne to tiez velmi chutilo aj ked je to len lacna nahrada za syr.Ale asi si to vsetko vymysleli ze bola chudoba na Sicilii a ze pastu si vyrabali taku cudnu malu bielu zo semoliny .