Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do sklenice vložíme několik oloupaných stroužků česneku, celou omytou feferonku a na párátko napíchnuté plátky čerstvého zázvoru. Vše zalijeme kvalitním vinným octem. Pevně uzavřeme a necháme stát asi 14 dnů v teplé místnosti. Potom můžeme ochutnávat. *Poznámka:* Ochucený ocet v dekorativní láhvi může být i perfektním dárkem. Čerpáno z mimořádného vydání časopisu Praktická žena - Bylinková abeceda (2/2001).
Recept je z kategorií: Studená kuchyně
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Česnekový ocet se zázvorem a feferonkou (dárek od plotny)