Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kotlety rozlozte do ploché mísy. Smíchejte sul, pepr, timián, cesnek, olej a pridejte tolik vinného octa aby marináda maso zcela zakryla. Nalijte na maso a nechte marinovat 24 hodin. Vyjmete kotlety z marinády a osuste je kuchynským papírem. Opecte je na pánvi na rozehrátém másle. Snizte teplotu, pánev zakryjte poklickou a nechte je péci 15 minut. Behem této doby jednou obratte. Odlejte nálev z oliv. Olivy pridejte na pánev po 10-ti minutách varení. Celý obsah pánve prelijte na servírovací podnos nebo do mísy a udrzujte horké. Na pánev nalejte vývar a víno. Zahustete Maizenou rozmíchanou v trose vody. Cástí této omácky prelejte kotlety, zbytek podávejte v omácníku. Porce posypte krájenou petrzelkou.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Pommes frites nebo opékané brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Česnekové kotlety
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tohle všechno můžu, olivy miluju k tomu víno, česnek. Teda Spiserku, zase pěkný recept.
740 příspěvků 25.1.09 03:43
pridávam sa, vyzerá to naozaj super, určite skúsim.
415 příspěvků 25.1.09 03:43
Vypadá to chutně, určitě vyzkouším. Dík.