Recept Česneková pastýřská polévka - "Sopas de pastor"

Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Osmažit česnek v oleji a když se začíná barvit, přidat chleba. Osmažit. V hrnci přivéct trochu osolenou vodu do varu. Když je chleba a česnek osmažený, přidat papriky a dobře promíchat. Přidat do vody i s olejem, ve kterém se vše smažilo. Nechat po 2min. vystydnout. Našlehat vejce a vlít je do hrnce s polévkou. Vše zamíchat a povařit, až se vejce srazí. Ochutit a podávat s posekanou pažitkou.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 14.09.02 vloženo
  • 5961x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g zatvrdlého selského chleba, na malé kostičky nakrájeného
  • 6-8 česneků, utřených
  • 2.5dl olivového oleje
  • 1 lžíce sladké, mleté papriky
  • 1 lžička pálivé, mleté papriky
  • 1l vody
  • 4 vejce
  • sůl dle chuti
  • trocha posekané pažitky na posypání

Doporučená příloha

  • Bagetka, nebo ogrilované chleby.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Česneková pastýřská polévka - "Sopas de pastor"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Reveňový koláč Reveňový koláč
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz