Recept Česneková pastýřská polévka - "Sopas de pastor"

babi Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Osmažit česnek v oleji a když se začíná barvit, přidat chleba. Osmažit. V hrnci přivéct trochu osolenou vodu do varu. Když je chleba a česnek osmažený, přidat papriky a dobře promíchat. Přidat do vody i s olejem, ve kterém se vše smažilo. Nechat po 2min. vystydnout. Našlehat vejce a vlít je do hrnce s polévkou. Vše zamíchat a povařit, až se vejce srazí. Ochutit a podávat s posekanou pažitkou.

Recept je z kategorií: Speciální polévky

Nahlásit recept

  • 14.09.02 vloženo
  • 6400x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g zatvrdlého selského chleba, na malé kostičky nakrájeného
  • 6-8 česneků, utřených
  • 2.5dl olivového oleje
  • 1 lžíce sladké, mleté papriky
  • 1 lžička pálivé, mleté papriky
  • 1l vody
  • 4 vejce
  • sůl dle chuti
  • trocha posekané pažitky na posypání

Doporučená příloha

  • Bagetka, nebo ogrilované chleby.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Česneková pastýřská polévka - "Sopas de pastor"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz