Recept Český obložený talíř

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěnou vepřovou plec osolíme, vložíme do pekáče s nakrájenou cibulí a česnekem a podlijeme trochou vody. Za stálého podlévání výpekem upečeme doměkka. Mezitím uvaříme uzenou krkovici a ohřejeme pečenou kachnu. Debrecínský párek opečeme na grilu. Plec a krkovici nakrájíme na plátky a servírujeme na velkém talíři s bramborovým, houskovým a špekovým knedlíkem spolu s červeným a bílým zelím. Podáváme společně s kachnou a opečeným párkem. Podlijeme vepřovým výpekem.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 12.03.02 vloženo
  • 11004x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g uzené krkovice
  • 4 nožky debrecínských párků
  • 400 g vepřové plece
  • 4 čtvrtky pečené kachny
  • dušené bílé a červené zelí

Doporučená příloha

  • Knedlíky a zelí.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Český obložený talíř

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Květáková polévka Květáková polévka
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz