Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěný rybíz vařit ve vodě za stálého míchání jako na řídký džem. Přelít přes síto a dát stranou několik lžic tekutého džemu, které necháme vychladnout a zamícháme do nich škrob. Osladit zbytek podle chuti a znovu zahřát. Pak přimíchat rozpuštěný škrob a nechat přejít varem. Nalít do desertních sklenic a vychladit po několik hodin. Před podáváním promíchat vanilku se šlehačkou a přidat k rybízu. Toto je část čtvrtá, švédského SMORGASBORD. Obsahuje různé sladkosti, zákusky a ovoce.
Recept je z kategorií: Dezerty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Červený a černý rybíz s vanilkovou omáčkou