Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mandisan Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Už nevim, kde jsem to jedl, ale bylo to takový žrádlo, že jsem chtěl recept. V kombinaci spečenou kachnou v sádle je to taková pecka, že to sníte.
Do hrnce hodíme zelí (včetně nálevu) a zalijeme hrnkem vývaru, přidáme jalovec a vaříme 15-20 minut. Mezitím na sádle orestujeme cibuli nadrobno nakrájenou, zaprášíme moukou, krátce zasmažíme a necháme chvilku vychladnout. Cibulovou zásmažku přidáme do vroucího zelí, důkladně promícháme a povaříme ještě 5-10 minut. Dle chuti přidáme cukr, ocet nebo sůl.
Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy
pečená kachna
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
15.11.11 04:06
Na cibulku cukr, zelí, koření + jalovec, zahuštěno bramborou, dobrota. J.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Červené zelí na jalovci
Na cibulku cukr, zelí, koření + jalovec, zahuštěno bramborou, dobrota. J.
4813 příspěvků 24.10.11 22:28
Také vyzkouším. Ráda experimentuji s kořením i čerstvými bylinkami.
Doufám že nic nepokazím když použiji zelí čerstvé.
Krom jalovce to tam všecko dávám. Proč mně ten jalovec ještě nenapadl? Příště tam bude. Musí.
Hezký, líbi se mi to.