Recept Červené potěšení

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Použijeme pouze čerstvé a kvalitní ovoce. Jahody zbavíme stopek, třešně vypeckujeme. Ovoce pak dáme do misky, lehce pocukrujeme, posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou *(nejlépe na nudličky)*, pokapeme rumem a zalijeme sektem. Promícháme a necháme alespoň půl hodiny odležet v ledničce. *Poznámka:* Podáváme jako lahodný salát při slavnostních příležitostech. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Ovocné saláty

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 3162x zobrazeno

Ingredience

  • jahody
  • třešně
  • rum
  • 1/2 dl trochu sektu
  • pomerančová kůra
  • cukr.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Červené potěšení

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz