Recept Červená řepa z Polska - BURAKI z jablkami..

babi Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zahřát řepu a přidat mouku smíchanou s nálevem. Přivést do varu, osolit a přidat cukr, jablko, kyselou smetanu a citron. Prohřát, ale už nevařit. Podává se na příklad s marinovanou pečínkou, jehněčím, nebo i divočinou.

Recept je z kategorií: Omáčky k masům

Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 4847x zobrazeno

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 1 x konzerva, nebo sklenice 450 g velká červených řep slitých a posekaných
  • 2 lžíce nálevu z řepy
  • 1 1/2 lžic polohrubé mouky
  • sůl
  • 1/4 lžičky cukru
  • 1 velké jablko nastrouhané
  • 125 ml kyselé smetany
  • 1 lžíce citronové šťávy

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Červená řepa z Polska - BURAKI z jablkami..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Květáková polévka Květáková polévka
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz