Recept Čerstvý žampionový salát

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Čerstvý žampionový salát

Postup

V míse smícháme ocet, sůl, olej a přidáme utřený česnek a drcený kmín. Přisypeme čtvrtky žampionů, protřepeme a necháme zaležet. uvaříme těstoviny, do studených vmícháme marinované žampiony, jemně krájený pórek a kousky chřestu s paprikou.

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 27.04.02 vloženo
  • 8740x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g žampionů
  • 200 g chřestu
  • 50 g pórku
  • 100 g červené papriky
  • 200 g těstovin
  • česnek
  • drcený kmín
  • vinný ocet
  • olivový olej
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 23.5.16 19:55

Na dnešek jsem schovávala zelený chřest, protože jsem chtěla ochutnat polévku http://hrnecvhlave.cz/…s-pecorinem/, výborná!
Do tohoto salátu jsem hlavičky chřestu opekla podle receptu na polévku, měla jsem zbytek rukoly, tak jsem ji přidala a završila parmazánem.
Luxusní večeře :-)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Čerstvý žampionový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Čerstvý žampionový salát

daduuja
1148 příspěvků 25.5.16 21:16

@Eja jsem na tom obdobně, ale asi to nebude tím, že by Petra vařila jen občas, jen když přidá recept a fotky :mavam:

Eja
3863 příspěvků 25.5.16 20:47

@daduuja tak tak, chodím často a vždycky jsem zklamaná, když není nový recept :mavam:

daduuja
1148 příspěvků 25.5.16 20:33

@hippolyta za mne zcela určitě :-), protože je to pastva pro oko i duši, perfektní, moderní, čisté, barevné vaření, od pohledu voňavé a plné chutí :mavam:

hippolyta
394 příspěvků 24.5.16 20:00

Mám radost, dámy, děkuji, přijďte zas :- ).

daduuja
1148 příspěvků 24.5.16 19:23

@Eja jo jo, chodím koukat do Hrnce, co nového, tak 3× týdně, pokaždé se inspirace najde.
Jenže, kdy to všechno postihat uvařit a sníst? :-)

Eja
3863 příspěvků 24.5.16 18:10

Dando, pobavila jsi mne, včera večer byla tatáž polévka z Hrnce. Jako vždycky skvělá.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz