Recept Čerstvý žampionový salát

(Hodnoceno 1x) Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Čerstvý žampionový salát

Postup

V míse smícháme ocet, sůl, olej a přidáme utřený česnek a drcený kmín. Přisypeme čtvrtky žampionů, protřepeme a necháme zaležet. uvaříme těstoviny, do studených vmícháme marinované žampiony, jemně krájený pórek a kousky chřestu s paprikou.

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 27.04.02 vloženo
  • 9862x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g žampionů
  • 200 g chřestu
  • 50 g pórku
  • 100 g červené papriky
  • 200 g těstovin
  • česnek
  • drcený kmín
  • vinný ocet
  • olivový olej
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 23.5.16 19:55

Na dnešek jsem schovávala zelený chřest, protože jsem chtěla ochutnat polévku http://hrnecvhlave.cz/…s-pecorinem/, výborná!
Do tohoto salátu jsem hlavičky chřestu opekla podle receptu na polévku, měla jsem zbytek rukoly, tak jsem ji přidala a završila parmazánem.
Luxusní večeře :-)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Čerstvý žampionový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Čerstvý žampionový salát

daduuja
1150 příspěvků 25.5.16 21:16

@Eja jsem na tom obdobně, ale asi to nebude tím, že by Petra vařila jen občas, jen když přidá recept a fotky :mavam:

Eja
3884 příspěvků 25.5.16 20:47

@daduuja tak tak, chodím často a vždycky jsem zklamaná, když není nový recept :mavam:

daduuja
1150 příspěvků 25.5.16 20:33

@hippolyta za mne zcela určitě :-), protože je to pastva pro oko i duši, perfektní, moderní, čisté, barevné vaření, od pohledu voňavé a plné chutí :mavam:

hippolyta
395 příspěvků 24.5.16 20:00

Mám radost, dámy, děkuji, přijďte zas :- ).

daduuja
1150 příspěvků 24.5.16 19:23

@Eja jo jo, chodím koukat do Hrnce, co nového, tak 3× týdně, pokaždé se inspirace najde.
Jenže, kdy to všechno postihat uvařit a sníst? :-)

Eja
3884 příspěvků 24.5.16 18:10

Dando, pobavila jsi mne, včera večer byla tatáž polévka z Hrnce. Jako vždycky skvělá.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz