Recept Čerstvá pistáciová zálivka

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Čerstvá pistáciová zálivka

Úvod

Použijte 3-4 lžíce jako zálivku přes půl kila grilovaného chřestu, nebo ji zkuste použít na grilovaného lososa či jiné maso. Zbývající zálivku ukládejte vždy v lednici ve vzduchotěsné nádobě. Vydrží 3 - 5 dnů.

Postup

Všechny ingredience z prvního bloku (bez oleje a pistácií) umixujeme v mixéru do hladka. Do bežícího mixéru pomalu vléváme olivový olej a zpracovávme hmotu do hladka.

Jakmile je hmota hladká, vypneme mixér, vsypeme dovnitř pstácie a pulsy mixéru je ve hmotě najemno posekáme.

Recept je z kategorií: Studené omáčky


Reklama

Nahlásit recept

  • 28.03.10 vloženo
  • 2509x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1/3 šálku čerstvé citronové šťávy
  • 1 šalotka, nasekaná
  • 2 lžíce nasekaného čerstvého estragonu
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 1 lžička cukru
  • 2 lžičky Dijonské hořčice
  • 3/4 lžíčky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 3/4 šálku olivového oleje
  • 1/4 šálku vyloupaných pistácií

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Čerstvá pistáciová zálivka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč a la piňa colada


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz