Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Použijte 3-4 lžíce jako zálivku přes půl kila grilovaného chřestu, nebo ji zkuste použít na grilovaného lososa či jiné maso. Zbývající zálivku ukládejte vždy v lednici ve vzduchotěsné nádobě. Vydrží 3 - 5 dnů.
Všechny ingredience z prvního bloku (bez oleje a pistácií) umixujeme v mixéru do hladka. Do bežícího mixéru pomalu vléváme olivový olej a zpracovávme hmotu do hladka. Jakmile je hmota hladká, vypneme mixér, vsypeme dovnitř pstácie a pulsy mixéru je ve hmotě najemno posekáme.
Recept je z kategorií: Studené omáčky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čerstvá pistáciová zálivka