Recept Černé rizoto 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rýži podusíme, nebo uvaříme a dáme stranou. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, přidáme grilovací koření, škrobovou moučku a orestujeme na oleji, přidáme zeleninu, sojovou omáčku, sůl, pepř. Do hotové orestované směsi přidáme rýži, promícháme a podáváme na slámě nakrájené z ledového salátu.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 06.03.02 vloženo
  • 8359x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 400 g kuřecích prsíček
  • 200 g míchané zeleniny (směs zeleniny, fazolí, kukuřice a pod. nejlépe mražená)
  • olej
  • 1-2 lžíce sojové omáčky
  • solamyl
  • grilovací koření
  • sůl
  • pepř
  • ledový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Černé rizoto 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Černé rizoto 2

Labužník housenka02
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

… přihlásí, třeba by šla obarvit takto i rýže, je fakt, že na tom obrázku to vypadá hodně efektně…

Labužník housenka02
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

Danda má v deníčku foto s černými špagetami… jen matně tuším, že mi tehdy vysvětlila, že je obarvila tuším vývarem ze sépie ( ale teď opravdu nevím zda nekecám, její příspěvek jsem kdysi omylem vymazala), snad si Danda této diskuze všimne a sama se s touto radou přihlísí…

Manana
1515 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

Rýži obarvíš načerno nejlépe vývarem z černých fazolí, viz tady .

jolana
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

..moje jeste cernejsi rizoto o)))…ryzu s hraskom uvarim osobitne asi tak do 3/4.
Masko oprazim na troske masti/oleja + mleta sladka paprika az sa zatiahne,hned a zaraz pridam klasika dobre! leco nie vela tak akurat na vonu a chut a podusim az sa zeleninka rozpadne - teda neostanu kusky cibule paradajok a papriky. Hotove aj so stavkou horuce opatrne zamiesam do este teplej az horucej ryze, prikryjem, necham oddychnut pod poklickou 10-15 minut. Podavame s kyslou uhorkou..;-)…neni nad bozsku klasiku.. ;-)

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Černá je dobrá...

1 -2 lžíce sojovky mi ale neobarví více než kilo surovin. Možná by to vyřešil černý talíř…

pepicek
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
Sojovka je přeci černá ...

… a když na pánev zapomeneš …

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Černé....?

A kde je ta černá?????? Nějak mi to nechce černat… Žádná pří:,–(a není černá, ani černající… ? Tak pro tedy?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Cibulačka Cibulačka
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz