Recept Černé rizoto 2
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Rýži podusíme, nebo uvaříme a dáme stranou. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, přidáme grilovací koření, škrobovou moučku a orestujeme na oleji, přidáme zeleninu, sojovou omáčku, sůl, pepř. Do hotové orestované směsi přidáme rýži, promícháme a podáváme na slámě nakrájené z ledového salátu.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
- 06.03.02 vloženo
- 9403x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 400 g rýže
- 400 g kuřecích prsíček
- 200 g míchané zeleniny (směs zeleniny, fazolí, kukuřice a pod. nejlépe mražená)
- olej
- 1-2 lžíce sojové omáčky
- solamyl
- grilovací koření
- sůl
- pepř
- ledový salát
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Černé rizoto 2
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Černé rizoto 2
609 příspěvků 25.1.09 03:43
… přihlásí, třeba by šla obarvit takto i rýže, je fakt, že na tom obrázku to vypadá hodně efektně…
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Danda má v deníčku foto s černými špagetami… jen matně tuším, že mi tehdy vysvětlila, že je obarvila tuším vývarem ze sépie ( ale teď opravdu nevím zda nekecám, její příspěvek jsem kdysi omylem vymazala), snad si Danda této diskuze všimne a sama se s touto radou přihlísí…
Rýži obarvíš načerno nejlépe vývarem z černých fazolí, viz tady .
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
..moje jeste cernejsi rizoto o)))…ryzu s hraskom uvarim osobitne asi tak do 3/4.
Masko oprazim na troske masti/oleja + mleta sladka paprika az sa zatiahne,hned a zaraz pridam klasika dobre! leco nie vela tak akurat na vonu a chut a podusim az sa zeleninka rozpadne - teda neostanu kusky cibule paradajok a papriky. Hotove aj so stavkou horuce opatrne zamiesam do este teplej az horucej ryze, prikryjem, necham oddychnut pod poklickou 10-15 minut. Podavame s kyslou uhorkou..;-)…neni nad bozsku klasiku..
1 -2 lžíce sojovky mi ale neobarví více než kilo surovin. Možná by to vyřešil černý talíř…
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
… a když na pánev zapomeneš …
A kde je ta černá?????? Nějak mi to nechce černat… Žádná pří:,–(a není černá, ani černající… ? Tak pro tedy?