Recept Černé rizoto 2

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Rýži podusíme, nebo uvaříme a dáme stranou. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, přidáme grilovací koření, škrobovou moučku a orestujeme na oleji, přidáme zeleninu, sojovou omáčku, sůl, pepř. Do hotové orestované směsi přidáme rýži, promícháme a podáváme na slámě nakrájené z ledového salátu.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 06.03.02 vloženo
  • 9403x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 400 g kuřecích prsíček
  • 200 g míchané zeleniny (směs zeleniny, fazolí, kukuřice a pod. nejlépe mražená)
  • olej
  • 1-2 lžíce sojové omáčky
  • solamyl
  • grilovací koření
  • sůl
  • pepř
  • ledový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Černé rizoto 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Černé rizoto 2

Labužník housenka02
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

… přihlásí, třeba by šla obarvit takto i rýže, je fakt, že na tom obrázku to vypadá hodně efektně…

Labužník housenka02
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

Danda má v deníčku foto s černými špagetami… jen matně tuším, že mi tehdy vysvětlila, že je obarvila tuším vývarem ze sépie ( ale teď opravdu nevím zda nekecám, její příspěvek jsem kdysi omylem vymazala), snad si Danda této diskuze všimne a sama se s touto radou přihlísí…

Manana
1512 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

Rýži obarvíš načerno nejlépe vývarem z černých fazolí, viz tady .

jolana
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Černé rizoto

..moje jeste cernejsi rizoto o)))…ryzu s hraskom uvarim osobitne asi tak do 3/4.
Masko oprazim na troske masti/oleja + mleta sladka paprika az sa zatiahne,hned a zaraz pridam klasika dobre! leco nie vela tak akurat na vonu a chut a podusim az sa zeleninka rozpadne - teda neostanu kusky cibule paradajok a papriky. Hotove aj so stavkou horuce opatrne zamiesam do este teplej az horucej ryze, prikryjem, necham oddychnut pod poklickou 10-15 minut. Podavame s kyslou uhorkou..;-)…neni nad bozsku klasiku.. ;-)

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Černá je dobrá...

1 -2 lžíce sojovky mi ale neobarví více než kilo surovin. Možná by to vyřešil černý talíř…

pepicek
1309 příspěvků 25.1.09 03:43
Sojovka je přeci černá ...

… a když na pánev zapomeneš …

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Černé....?

A kde je ta černá?????? Nějak mi to nechce černat… Žádná pří:,–(a není černá, ani černající… ? Tak pro tedy?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz