Recept Celozrnná žemle se sýrem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Celozrnná žemle se sýrem

Postup

1. Žemle rozkrojíme. Čerstvý sýr dáme do mísy a utřeme dohladka. Osolíme a opepříme. 2. Bazalku omyjeme, osušíme, lístky otr­háme. Několik jich odložíme na ozdobu, zbytek nadrobno pokrájíme a vmícháme do čerstvého sýra. Listy salátu omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. 3. Rajče omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Čerstvým sýrem potřeme spodní půlky žemlí. Na něj rozdělíme sa­lát a sterilovanou zeleninu. Přikryjeme druhou polovinou žemlí a ozdobíme zbylou bazalkou.

Recept je z kategorií: Obložené chleby

Nahlásit recept

  • 11.03.03 vloženo
  • 4881x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • na osobu 8 g bílkovin, 9 g tuků, 27 g sacharidů
  • 2 celozrnné žemle
  • 100 g čerstvého sýra
  • sůl
  • černý pepř
  • snítka bazalky
  • 4 listy salátu lollo-rosso
  • 1 rajče
  • 4 lžíce mexické zele­niny (z konzervy)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Celozrnná žemle se sýrem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz