Recept Celerové pikantní řízečky

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné celery napolo uvaříme v osolené vodě, oloupáme je a nakrájím na tenčí plátky. Polovinu plátků potřeme kečupem, druhou polovinou je přikryjeme a obalíme v trojobalu. Smažíme je jako řízky. Řízečky podáváme horké, na každý položíme plátek citronu a kousek petrželky. Podáváme je s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem. TIP: Někdy místo rajské pasty, nebo kečupu, použiji maďarskou pastu do guláše, která má říz (do guláše ji nepoužívám).

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 17.01.04 vloženo
  • 7862x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 2 velké celery
  • 4 lžíce rajské pasty, nebo kečupu
  • 2 vejce
  • sůl
  • 50g mouky
  • 80g strouhanky
  • 100g tuku na smažení
  • kolečka citronu na podávání, petrželka na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Celerové pikantní řízečky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Tatranské kuře Tatranské kuře
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz