Recept Celerové pikantní řízečky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěné celery napolo uvaříme v osolené vodě, oloupáme je a nakrájím na tenčí plátky. Polovinu plátků potřeme kečupem, druhou polovinou je přikryjeme a obalíme v trojobalu. Smažíme je jako řízky. Řízečky podáváme horké, na každý položíme plátek citronu a kousek petrželky. Podáváme je s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem. TIP: Někdy místo rajské pasty, nebo kečupu, použiji maďarskou pastu do guláše, která má říz (do guláše ji nepoužívám).

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 17.01.04 vloženo
  • 7330x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 2 velké celery
  • 4 lžíce rajské pasty, nebo kečupu
  • 2 vejce
  • sůl
  • 50g mouky
  • 80g strouhanky
  • 100g tuku na smažení
  • kolečka citronu na podávání, petrželka na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Celerové pikantní řízečky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Karbanátky Karbanátky
Hruškový koláč Hruškový koláč
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz