Recept Celerové pikantní řízečky

babi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné celery napolo uvaříme v osolené vodě, oloupáme je a nakrájím na tenčí plátky. Polovinu plátků potřeme kečupem, druhou polovinou je přikryjeme a obalíme v trojobalu. Smažíme je jako řízky. Řízečky podáváme horké, na každý položíme plátek citronu a kousek petrželky. Podáváme je s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem. TIP: Někdy místo rajské pasty, nebo kečupu, použiji maďarskou pastu do guláše, která má říz (do guláše ji nepoužívám).

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 17.01.04 vloženo
  • 8174x zobrazeno

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 2 velké celery
  • 4 lžíce rajské pasty, nebo kečupu
  • 2 vejce
  • sůl
  • 50g mouky
  • 80g strouhanky
  • 100g tuku na smažení
  • kolečka citronu na podávání, petrželka na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Celerové pikantní řízečky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz