Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Vali Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do misky dáme lučinu, přidáme rozetřené kostí zbavené rybičky i s olejem, vařený jemně nasekaný celer, vejce nakrájené na kostičky, nastrouhaný sýr, jemně nasekanou cibulku, pažitku a vše spojíme majolkou nebo bílým jogurtem. Dobře promícháme na jemnou pomazánku, kterou nakonec pokapeme citronovou šťávou a mažeme na chlebíčkovou veku.
Recept je z kategorií: Pomazánky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Celerová pomazánka s rybou*
Ireno- klidně bych ho nastrouhala najemno, zakapala citronovou šťávou, aby nezčernal a dala syrový, vždyť do pomazánky s mrkví se taky dává najemno strouhaný syrový. Toho celeru by mohlo být i méně. Při použití toho sterilovaného bych vynechala citron. šťávu, aby to nebylo moc kyselé. Při výrobě jakýchkoliv pomazánek je možno experimentovat a upravovat podle své chuti i zásob.
595 příspěvků 25.1.09 03:43
to může být dobrůtka. Předpokládám, že celer se vaří v okyselené vodě? Mám ráda sterilovaný celer(vlasový řez-takové tenoučké nudličky), možná by šel použít? Jinak- musí toho být asi pro regiment:)