Recept Celer s gorgonzolou

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Celer s gorgonzolou

Postup

1. Celer omyjeme, osušíme, rozebereme na stonky (listy ponecháme). 2. Sýr smícháme se smetanou a citronovou šťávou, ochutíme a rozdělíme do sklenic. Do sýrového hmoty zapícháme stonky celeru a sklenice postavíme do chladu.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 6552x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 10 stonků řapíkatého celeru
  • 150 g smetanové gorganzoly
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • čerstvě mletý pepř.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Celer s gorgonzolou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz