Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěný celer nakrájíme na kostečky, vložíme do vařicí mírně osolené a citronem okyselené vody, znovu přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Pak šťávu z podušeného celeru scedíme a promícháme s podmáslím. Z másla a mouky zhotovíme světlou jíšku, podlijeme ji směsí šťávy a podmáslí a za stálého míchání přivedeme do varu. Pak přidáme podušený celer a ještě krátce povaříme. Nutriční hodnoty na jednu porci: E = 526 kJ, B = 2,9 g, T = 6,0 g, S = 14,6 g Další dokumentaci k receptu najdete "v deníčku.":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=4059&l=Nero
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
vařené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Celer dušený s podmáslím