Recept Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Labužník e.v.a.02 Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Postup

Pstruha dejte na asi 30 minut do mrazničky – bude se snadněji vykosťovat a krájet. Mezitím připravte omáčku: Mixujte jogurt s kapary a pomalu přidávejte olivový olej a parmazán. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Vychlazeného pstruha vykostěte ostrým nožem a nakrájejte na tenké filety - asi 12 kousků. Filety rozložte na talíř, ozdobte několika kapary a přelejte omáčkou. Poprašte čerstvě mletým pepřem a fleur de sel. Čerpáno z Cuisine A-Z PS: O carpacciu je "tady": http://in.ihned.cz/15-10021110-11276330-n00000_detail2-49 hezký článek :-)

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 27.09.05 vloženo
  • 6685x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g čerstvého pstruha bez kůže
  • 250 ml jogurtu
  • 3 PL olivového oleje
  • 2 PL kaparů
  • 2 KL strouhaného parmazánu
  • sůl
  • černý pepř
  • fleur de sel (francouzská sůl, nemusí být)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Labužník e.v.a.02
232 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Děkuji za přidání obrázku :-)

Simral
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Recept je super !!!!! !!!!!!

Labužník e.v.a.02
232 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Sime ahoj.
No osobně to neberu, ale docela jsi mě vyplašil - teď bude každý píchnutí bedlivě pozorováno :-/
Nicméně něco jsem hledala na netu a kromě tasemnice, kterou můžeš sníst i v bifteku, jde většinou o breberky vyskytujícíc se v Asii, Africe nebo na Balkáně…
Ale třeba se tu najde odborník a řekne víc…

sim
293 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou

Ahoj
pozri si diskusiu o sushi zo sladkovodnych ryb.
Naozaj sa v tom nevyznam, ale toto vyzera nebezpecne.
Neber to prosim osobne.
Tiez pripajam hezky clanek:
http://edis.ifas.ufl.edu/FA041

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Cuketové placky Cuketové placky
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz