Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník e.v.a.02 Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pstruha dejte na asi 30 minut do mrazničky – bude se snadněji vykosťovat a krájet. Mezitím připravte omáčku: Mixujte jogurt s kapary a pomalu přidávejte olivový olej a parmazán. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem. Vychlazeného pstruha vykostěte ostrým nožem a nakrájejte na tenké filety - asi 12 kousků. Filety rozložte na talíř, ozdobte několika kapary a přelejte omáčkou. Poprašte čerstvě mletým pepřem a fleur de sel. Čerpáno z Cuisine A-Z PS: O carpacciu je "tady": http://in.ihned.cz/15-10021110-11276330-n00000_detail2-49 hezký článek :-)
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Carpaccio ze pstruha s kaparovou omáčkou
232 příspěvků 25.1.09 03:43
Děkuji za přidání obrázku
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Recept je super !!!!! !!!!!!
232 příspěvků 25.1.09 03:43
Sime ahoj.
No osobně to neberu, ale docela jsi mě vyplašil - teď bude každý píchnutí bedlivě pozorováno :-/
Nicméně něco jsem hledala na netu a kromě tasemnice, kterou můžeš sníst i v bifteku, jde většinou o breberky vyskytujícíc se v Asii, Africe nebo na Balkáně…
Ale třeba se tu najde odborník a řekne víc…
293 příspěvků 25.1.09 03:43
Ahoj
pozri si diskusiu o sushi zo sladkovodnych ryb.
Naozaj sa v tom nevyznam, ale toto vyzera nebezpecne.
Neber to prosim osobne.
Tiez pripajam hezky clanek:
http://edis.ifas.ufl.edu/FA041