Recept Carpaccio z čerstvého tuňáka

Pepino Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na tenké nudličky pokrájejte ředkev, velmi jemně nakrájejte čínské zelí a obojí vložte asi na 10 minut do mísy s vodou a ledem(zelenina bude křupavější). Šalotku pokrájejte na malé kostičky, vložte do mísy a ochuťte olejem, špetkou soli a čerstvě mletým pepřem. Na talíř rozložte na tenké plátky nakrájeného tuňáka a do středu položte oba druhy dobře okapané zeleniny. Promíchejte. Ochuťte olejem se šalotkou, bylinkami a hned podavejte

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 07.06.05 vloženo
  • 6796x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 80 g čerstvého tuňáka, 30 g čínského zelí, 30 g bílé ředkve, 10 g šalotky, 2 lžičky olivového oleje extravergine, kerblík, estragon, sůl, celý pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Carpaccio z čerstvého tuňáka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz