Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Chuťovka 2009
Omyté ředkvičky nakrájejte na čtvrtky. V mixéru je rozmixujte se zakysanou smetanou a pomazánkovým máslem. Směs stěrkou přendejte do misky a podle chuti přisolte. V kastrůlku nahřejte olej a při mírné teplotě v něm orestujte pokrájené bylinky.Osolte a odstavte. Ředkev opláchněte, oloupejte a nakrájejte ne tenké plátky. Rozložte je na talířky, přelijte omáčkou z ředkviček a pokapejte bylinkovým olejem. Přidejte pár lístků kerblíku nebo ploché petrželky a posypte nahrubo drceným červeným pepřem. Podávejte chlazené.
Recept je z kategorií: Chuťovky Saláty Zeleninové saláty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Carpaccio z bílé ředkve s ředkvičkovou omáčkou
7 příspěvků 8.7.12 13:09
To vypadá hodně zajímavě. Dresink s ředkviček používám k masu, jen tam nedávám pomazánkové máslo, ale tvaroh a případně hustý jogurt. Už se těším, až vyzkouším tuhle variantu. Dík za inspiraci.