Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie (tu dědeček neměl, musel vystačit s igelitem) a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami (použijeme metličku nebo vidličku). Dochutíme podle své chuti, případně doostříme čerstvě drceným černým pepřem nebo drcenou chilli papričkou. Po dvaceti minutách vyndáme maso z mrazáku a nakrájíme na velice tenoučké, až průsvitné plátky. Rozložíme na talíře a přelijeme zálivkou.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
zeleninová obloha (může obsahovat trochu čerstvého strouhaného křenu) a víno, nejlépe červené
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Carpaccio podle Ciprianiho jak ho dělával můj děda