Recept Cannelloni z Kalábrie

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Rajčata oloupeme, dužinu nakrájíme. Mrkev oškrábeme, cibuli oloupeme, celer očistíme a vše nakrájíme. Podusíme na 3 lžících oleje, přidáme rajčata, osolíme, opepříme. Zalijeme vývarem a přikryté necháme na mírném ohni 20 min. vařit. 2. Radicchio a cuketu očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Česnek nasekáme, slaninu nakrájíme na kostičky. Spolu se zeleninou důkladně opečeme. Sýr nakrajíme na kostičky, bazalku omyjeme, smícháme s ricotou. Okořeníme. 3. Troubu předehřejeme na 200 °C. Sýrovou hmotou naplníme cannelloni, naskládáme je do zapékací mísy, zalijeme rajskou omáčkou a posypeme parmazánem. Pokapeme olejem. Pečeme 30 min.

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 7461x zobrazeno

Čas přípravy

  • 70 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g rajčat
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 1 řapíkatý celer
  • 8 lžic olivového oleje
  • sůl
  • pepř
  • 1/8 l masového vývaru z kostky
  • 500 g radicchia
  • 1 cuketa
  • 1 stroužek česneku
  • 50 g slaniny
  • 100 g máslového sýra
  • 1 svazek bazalky
  • 250 g ricoty
  • 20 g vařených cannelloni
  • 60 g strouhaného parmazánu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cannelloni z Kalábrie

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Reveňový koláč Reveňový koláč
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz