Recept Cannelloni a sorpresa

kasperdavid Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mléko, máslo a mouku uvedeme pomalu do varu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Takto zhotovenou omáčku rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu (podle vlastní zkušenosti mírně větší polovinu) smícháme s ricottou a parmazánem a uzeným lososem. Touto směsí naplníme Cannelloni a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme první, neochucenou polovinou omáčky. Pečeme 25 minut při 200 stupních, nezakryté, dokud povrch omáčky nezhnědne. zdroj: obal těstovin Cannelloni zn. Agnesi

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 18.01.08 vloženo
  • 5897x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g těstovin Cannelloni, 80g másla, 80g hl. mouky, 1 litr mléka, 250 g sýru ricotta, 80 g parmazánu, 150g nadrobno nasekaného uzeného lososa, vhodné koření (bylinky, pepř...)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cannelloni a sorpresa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz