Recept Cannelloni a sorpresa

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Mléko, máslo a mouku uvedeme pomalu do varu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Takto zhotovenou omáčku rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu (podle vlastní zkušenosti mírně větší polovinu) smícháme s ricottou a parmazánem a uzeným lososem. Touto směsí naplníme Cannelloni a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme první, neochucenou polovinou omáčky. Pečeme 25 minut při 200 stupních, nezakryté, dokud povrch omáčky nezhnědne.

zdroj: obal těstovin Cannelloni zn. Agnesi

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 18.01.08 vloženo
  • 5038x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g těstovin Cannelloni, 80g másla, 80g hl. mouky, 1 litr mléka, 250 g sýru ricotta, 80 g parmazánu, 150g nadrobno nasekaného uzeného lososa, vhodné koření (bylinky, pepř...)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cannelloni a sorpresa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Uzené se zelím a hruškami

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Kuře na medu Kuře na medu
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz