Recept Cannelloni a sorpresa

kasperdavid Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Mléko, máslo a mouku uvedeme pomalu do varu a za stálého míchání na mírném ohni vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Takto zhotovenou omáčku rozdělíme na dvě části. Jednu polovinu (podle vlastní zkušenosti mírně větší polovinu) smícháme s ricottou a parmazánem a uzeným lososem. Touto směsí naplníme Cannelloni a naskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme první, neochucenou polovinou omáčky. Pečeme 25 minut při 200 stupních, nezakryté, dokud povrch omáčky nezhnědne. zdroj: obal těstovin Cannelloni zn. Agnesi

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 18.01.08 vloženo
  • 5684x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250g těstovin Cannelloni, 80g másla, 80g hl. mouky, 1 litr mléka, 250 g sýru ricotta, 80 g parmazánu, 150g nadrobno nasekaného uzeného lososa, vhodné koření (bylinky, pepř...)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cannelloni a sorpresa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz