Recept Candát na bílém víně (fogas bormartassal)

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Candáta stáhneme, vykostíme a posolíme. V kastrole rozpustíme máslo (nepřepalujeme), vložíme půlky candáta, přilijeme víno se stejným dílem vody a necháme přijít k varu. Pak candáta vložíme do vymaštěné zapékací mísy, dáme do trouby a upečeme. Z mouky a másla připravíme asi 3 kuličky, vhodíme je do šťávy z ryby a rozmícháme je. Necháme přejít varem a přelijeme přes rybu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 21470x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • asi 800 g candáta
  • sklenka vína
  • sůl
  • 2 lžíce mléka
  • 1 lžíce hladké mouky
  • citron

Doporučená příloha

  • Podáváme s dílky citronu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Candát na bílém víně (fogas bormartassal)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz