Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Candáta stáhneme, vykostíme a posolíme. V kastrole rozpustíme máslo (nepřepalujeme), vložíme půlky candáta, přilijeme víno se stejným dílem vody a necháme přijít k varu. Pak candáta vložíme do vymaštěné zapékací mísy, dáme do trouby a upečeme. Z mouky a másla připravíme asi 3 kuličky, vhodíme je do šťávy z ryby a rozmícháme je. Necháme přejít varem a přelijeme přes rybu.
Recept je z kategorií: Ryby
Podáváme s dílky citronu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Candát na bílém víně (fogas bormartassal)