Recept Candát Clara Ward

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Porce candáta opečeme na másle s oloupaným citronem nakrájeným na plátky. Vydlabané artyčoky plníme ragú připraveným z krevetek a žampionů, přelijeme sýrovou omáčkou, posypeme sýrem, pokapeme máslem a zapečeme. Při podávání obkládáme pečeného candáta plněnými artyčoky a přeléváme jej máslem s plátky citronu a sypeme petrželkou. *Sýrová omáčka:* do klasické bešamelové omáčky zamícháme 40-50 g strouhaného sýra (mňamka je to s nivou, ale potom ta omáčka ukradne rybě chuť).

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 12917x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g candáta
  • 6 artyčoků
  • 200 g krevetek
  • 100 g žampionů
  • 100g másla
  • 200 g sýrové omáčky
  • citron
  • sůl
  • petrželka
  • cibule
  • 30 g parmazánu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Candát Clara Ward

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz