Recept Candát Clara Ward

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Porce candáta opečeme na másle s oloupaným citronem nakrájeným na plátky. Vydlabané artyčoky plníme ragú připraveným z krevetek a žampionů, přelijeme sýrovou omáčkou, posypeme sýrem, pokapeme máslem a zapečeme. Při podávání obkládáme pečeného candáta plněnými artyčoky a přeléváme jej máslem s plátky citronu a sypeme petrželkou. *Sýrová omáčka:* do klasické bešamelové omáčky zamícháme 40-50 g strouhaného sýra (mňamka je to s nivou, ale potom ta omáčka ukradne rybě chuť).

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 11439x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g candáta
  • 6 artyčoků
  • 200 g krevetek
  • 100 g žampionů
  • 100g másla
  • 200 g sýrové omáčky
  • citron
  • sůl
  • petrželka
  • cibule
  • 30 g parmazánu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Candát Clara Ward

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz