Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Roštěnky opláchneme, osušíme, naklepeme a osolíme. Na horkém oleji je osmahneme hezky do hněda, přihodíme cibuli nakrájenou na kolečka a papriku na malé kousky. Zasypeme postrouhaným česnekem, no a restujeme až se nám vše začíná přichytávat...jé ještě malinkou chvilku a můžeme začít podlévat čajem. Jenže ten čajík musíme zredukovat na přijatelné množství a tak po dobu co čajík zmenšuje objem, vnutíme se s tím ostrým", ať se s tím popasuje po svém (já podlévám a nechám vydusit do tuku a znovu podliji atd.). Ona se ta paprč i cibule tak pěkně rozdusí a vlastně ten sosík zahustí, ale pokud by se to náhodou někomu zdálo...nó "chudé"alias řídké, ať si zahustí. Zatím mám vyzkoučeno jen s broskvovým čajem, ale, když si představím takový citrónový čaj..... A tohle všechno úžasně chutnalo s bramborovým knedlíkem a dobrým červeným zelím. P.S. na fotku nezbyl čas, ale polepším se.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čajové maso