Recept Bystrická pochoutka

Ela Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Údené tofu pokrájame na štvorce, banán a šampiňóny na kolieska. Striedavo ponapichujeme na špajdle. Z mlieka, múky, vajec a nastrúhaného syra urobíme cestíčko a dochutíme ho solčankou /nemusí byť/. Ponapichované špajdle namáčame v cestíčku a prudko opečieme na oleji.

Recept je z kategorií: Tofu

Nahlásit recept

  • 10.06.04 vloženo
  • 7358x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g údeného tofu
  • 2 dl mlieka
  • 100 g syra na strúhanie
  • soľ
  • olej
  • 2 ks očisteného banána
  • 150 g čerstvých šampiňónov - žampióny
  • 2 vajcia
  • 100 g hladkej múky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bystrická pochoutka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaná vepřová žebra

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz