Recept Bystrická pochoutka

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Údené tofu pokrájame na štvorce, banán a šampiňóny na kolieska. Striedavo ponapichujeme na špajdle. Z mlieka, múky, vajec a nastrúhaného syra urobíme cestíčko a dochutíme ho solčankou /nemusí byť/. Ponapichované špajdle namáčame v cestíčku a prudko opečieme na oleji.

Recept je z kategorií: Tofu

Nahlásit recept

  • 10.06.04 vloženo
  • 7114x zobrazeno

Ingredience

  • 400 g údeného tofu
  • 2 dl mlieka
  • 100 g syra na strúhanie
  • soľ
  • olej
  • 2 ks očisteného banána
  • 150 g čerstvých šampiňónov - žampióny
  • 2 vajcia
  • 100 g hladkej múky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bystrická pochoutka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz