Recept Bylinkový králík

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Králíka rozdělíme na porce, které potřeme ze všech stran marinádou, připravenou smícháním všech přísad. Necháme do druhého dne odležet. Druhý den na kostičkách slaniny zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očištěnou a na kousky pokrájenou zeleninu a nasekaný česnek. Vložíme králíka, podlijeme a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 20.07.04 vloženo
  • 9030x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 50g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • 3 stroužky česneku
  • marináda:
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička šalvěje
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené brambory nebo rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinkový králík

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz