Recept Bylinkový králík

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Králíka rozdělíme na porce, které potřeme ze všech stran marinádou, připravenou smícháním všech přísad. Necháme do druhého dne odležet. Druhý den na kostičkách slaniny zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očištěnou a na kousky pokrájenou zeleninu a nasekaný česnek. Vložíme králíka, podlijeme a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 20.07.04 vloženo
  • 9170x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 50g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • 3 stroužky česneku
  • marináda:
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička šalvěje
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené brambory nebo rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinkový králík

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Reveňový koláč Reveňový koláč
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz