Recept Bylinkový králík

Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Králíka rozdělíme na porce, které potřeme ze všech stran marinádou, připravenou smícháním všech přísad. Necháme do druhého dne odležet. Druhý den na kostičkách slaniny zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očištěnou a na kousky pokrájenou zeleninu a nasekaný česnek. Vložíme králíka, podlijeme a pečeme doměkka. Podle potřeby podléváme vodou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 20.07.04 vloženo
  • 9502x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 50g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1/4 celeru
  • 3 stroužky česneku
  • marináda:
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička šalvěje
  • sůl

Doporučená příloha

  • Vařené brambory nebo rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinkový králík

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz