Recept Bylinkové, krabí a sýrové máslo

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Postup

1. Máslo rozdělíme na 3 dí­ly. Česnek oloupeme a pro­lisujeme do první části másla. Bylinky omyjeme, osušíme a nadrobno pose­káme a až na 2 lžíce vmícháme spolu s česnekem do másla. Okořeníme. Hmotu zformujeme pomo­cí 2 navlhčených prkének do kostky a uložíme na velké servírovací prkénko. Posypeme bylinkami. 2. Cibuli najemno posekáme a nastrouháme a s 50 g krabího masa rozmícháme s druhým dílem másla. Okořeníme. Rovněž zfor­mujeme do kostky, uložíme na servírovací prkénko vedle bylinkového másla a posypeme zbylým kra­bím masem. 3. Poslední díl másla smí­cháme se 45 g sýra a oko­řeníme. Opět zformujeme do kostky, uložíme na pr­kénko a posypeme zbylým sýrem. 4. Máslové směsi až do po­dávání uložíme do chladu.

Recept je z kategorií: Ochucená másla

Nahlásit recept

  • 03.10.02 vloženo
  • 5900x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 710 kcal, 7 g bílkovin, 70 g tuků, 6 g sacharidů
  • 375 g másla
  • 1 stroužek čes­neku
  • po 1 svazku pažitky, petrželky a kopru
  • sůl
  • pepř
  • 1 cibule
  • 60 g krabího masa
  • 50 g strouhaného ementálu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinkové, krabí a sýrové máslo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz