Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bulgur varte v zeleninovém vývaru podle návodu na sácku a nechte jej stát 10 minut. Zampiony ocistete a nakrájejte na ctvrtky. Cibule oloupejte a nakrájejte na kosticky. Orestujte je na pánvi na oleji spolu se zampiony. Ochutte solí, peprem, karím a kurkumou. Nechte zchládnout a smíchejte s bulgurem. Vejce rozslehejte s mlékem a vmíchejte je do bulgurové smesi. Tuto smes dejte do tukem vymazané formy, povrch posypte trochou strouhanky a sezamem. Pecte v troube vyhráte na 200 st. C ca. 1 hodinu.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Bageta a zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bulgur se žampiony
717 příspěvků 22.4.09 19:45
To by snad nemel být problém.
29 příspěvků 22.4.09 17:35
Bylo by možné použít i kuskus?