Recept Bulgur s mungem

Peava Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Namocime mungo pres noc do studene vody (minimalne dve hodiny pred pripravou). Bulgur vlozime do varici vody na tri minuty cca 1 dil bulguru: 2-3 dilu vody. Vypneme a po 15-20 minutach nechame dojit pod poklickou. Dame varit Mungo, cca 20 min dokud nezmekne. Mezitim, co se vari fazolky, osmahneme na speku rapikaty celer, ktery jsme nakrajely na kolecka, nastrouhanou mrkev nahrubo, rajce na ctvrtky a popripadne cibulku. Kdyz mame vse orestovane a zmekle pridame uvarene a scezene mungo, ochutime bylinkovym maslem a jemne zamichame mekky bulgur. Podavame se strouhanym syrem popripadne tatarkou. Dobrou chut.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 04.04.11 vloženo
  • 5292x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 hrnku Mungo fazolek
  • hrnek bulguru
  • cibule
  • rapikaty celer
  • jedna mrkev
  • jedno rajce
  • kus speku
  • koreni bylinkova sul
  • pepr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bulgur s mungem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bulgur s mungem

Peava
4 příspěvky 6.4.11 09:35

Jeeee jo no…dik.musim se to naucit vsechno tady tentokok ovladani. :oops:

jaga13
399 příspěvků 5.4.11 08:54

Ahoj Peava, do VEG receptu bych kus špeku nedávala, Ty jo? jinak dobrý recept

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz