Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Opražit mandle do zlatova. Na pánvi rozehřát máslo, přidat cibuli a za občasného míchání ji smahnout do hněda, asi 6-8 minut. Přidat bulgur a vmíchat ho dovnitř. Přilít vývar (pozor, vývar je někdy hodně slaný a proto je nejlepší domácí), ochutit solí a pepřem a vše přivéct do varu. Přikrýt poklicí a na nízké teplotě vařit asi 15 minut (nebo až se tekutina odpaří) do měkka. Bulgur posypat brusinkami a přikrytý jej a nechat stát asi 5 minut. Nakonec přidat mandle a bulgur nadlehčit pomocí vidličky. Podávat se salátem jako lehkou večeři, nebo jako přílohu.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bulgur Pilaf s mandlemi a ovocem