Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a zasypeme drceným kmínem. Syrečky jemně nastrouháme a smícháme je s pivem a moukou, případně dosolíme. Ve větší pánvi rozehřejeme olej (raději na mírnou teplotu, asi jako na vepřové řízky), kousky masa obalujeme pomocí dlouhé jehly v pivním těstíčku, házíme do oleje a smažíme dozlatova. Tento pokrm připravuji na chalupě, když si vynesu vařič na vzduch. V bytě bych jeho přípravu raději nedoporučovala, i když - záleží na "větratelnosti" Vaší kuchyně.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
pečivo a pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bůčkové kostky v těstíčku (pro venkovní kuchyni:-))