Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z masa si připravíme plát na roládu (nebo koupíme již připravený), dobře rozklepeme, osolíme, opepříme a potřeme lisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky salámu, posypeme strouhanou nivou a pevně zavineme. Osolíme i zvenku, převážeme nití nebo provázkem, položíme do olejem vytřeného pekáčku a pečeme při 200°C asi 2 hodiny dozlatova. Lehce podléváme vodou či vývarem a povrch občas potíráme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a dobře očesnekovaným špenátem, nebo s pečenými brambory (jako přílohu lze použít i hedvábnou bramborovou kaši).
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bůčková roláda s nivou