Recept Bůček na grilu

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na 8 plátků, naklepeme, ostrým nožem naděláme malé kapsy do kterých vložíme na silnější plátky pokrájený česnek, který jsme posypali tymiánem, osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Dáme na 2 hodiny odpočinout do chladničky. Maso rozložíme na mřížku a grilujeme po obou stranách tak, aby maso bylo propečeno. Propečené maso potřeme z jedné strany hořčicí, poklademe kolečky cibule a grilujeme ještě asi 4 minuty. Zdroj: Sešity domácího hospodaření z roku 1981

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 28.11.06 vloženo
  • 14339x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bůčku
  • sůl
  • pepř
  • 8 stroužků česneku i více
  • tymián
  • olej
  • pikantní hořčice
  • 2 cibule.

Doporučená příloha

  • tmavý chléb, zeleninové saláty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bůček na grilu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz