Recept Bůček na grilu

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na 8 plátků, naklepeme, ostrým nožem naděláme malé kapsy do kterých vložíme na silnější plátky pokrájený česnek, který jsme posypali tymiánem, osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Dáme na 2 hodiny odpočinout do chladničky. Maso rozložíme na mřížku a grilujeme po obou stranách tak, aby maso bylo propečeno. Propečené maso potřeme z jedné strany hořčicí, poklademe kolečky cibule a grilujeme ještě asi 4 minuty. Zdroj: Sešity domácího hospodaření z roku 1981

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 28.11.06 vloženo
  • 12344x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g bůčku
  • sůl
  • pepř
  • 8 stroužků česneku i více
  • tymián
  • olej
  • pikantní hořčice
  • 2 cibule.

Doporučená příloha

  • tmavý chléb, zeleninové saláty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bůček na grilu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Chilli con carne Chilli con carne
Hruškový koláč Hruškový koláč
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz