Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájíme na 8 plátků, naklepeme, ostrým nožem naděláme malé kapsy do kterých vložíme na silnější plátky pokrájený česnek, který jsme posypali tymiánem, osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Dáme na 2 hodiny odpočinout do chladničky. Maso rozložíme na mřížku a grilujeme po obou stranách tak, aby maso bylo propečeno. Propečené maso potřeme z jedné strany hořčicí, poklademe kolečky cibule a grilujeme ještě asi 4 minuty. Zdroj: Sešity domácího hospodaření z roku 1981
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
tmavý chléb, zeleninové saláty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bůček na grilu