Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
"Povodnu verziu":https://www.labuznik.cz/recept/stara-cinska-basen-o-bucku-dong-po/, co som pridal, je klasicka - kde je pouzity velmi mastny bocik. V modernej sme pouzili menej mastny a ako 21 storoci pripravu sme velmi zjednodusili. Chutove stale vyborne, aj ked trochu ine. Pouzili sme "master stock" zo Sanghajskej kury.
3-V Cine sa pouzivaju tradicne hlinene nadoby na tuto pripravu. Nalejeme do nadoby "master stock", pridame cerstvy zazvor a cesnak, dame do varu, vlozime kozou dolu zviazane bocikove kocky. Znizime plamen a dusime cca 1,5 hodiny. Opatrne otocime naopak a dusime dalsiu 1,5 hodinu. Pocas dusenia pridavame sahoxin vino a vodu podla potreby. 4-Ked chceme zrychlit pripravu do woku, na horuci olej dame bocik a oprazime so vsetkych stran skoro do chrumkava. 5-V tejto verziu sme stavu nezahustovali maizenou, ale zvysili plamen a zredukovali na hustejsiu omacku.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bůček Dong Po - moderní verze
svato, spravne slovo pri uprave tychto buckov ze su „rozvarene“, ale riskovat pri takej dlhej priprave ze sa rozpadnu - roztecu a by nevyzerali " presentable" pre zakaznikov. Tradicne sa zvazovali bananovymi listami ale aj jarnou cibulkou .
http://www.applepiepatispate.com/…-pork-belly/
1443 příspěvků 25.3.11 17:55
Keď som pri tradičnej verzii čítala o previazaní špagátom, bola som presvedčená, že som to nejako blbo pochopila, veď keby niekto takto šnuroval každú jednu kocku, to by mu musel pánboh do sprostých vynadať - no a vidíš ho… (obrázky na blogu)
Tu prikladam vzor na modernu verziu od inych bloggerov