Recept Bublanina se zmrazeným ovocem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Bublanina se zmrazeným ovocem

Postup

Máslo třeme s cukrem a žlout­ky, přidáme tvaroh a krupici, kterou jsme trochu navlhčili mlé­kem. Nakonec vmícháme tuhý sníh z těch použitých vajec. Dor­tovou (koláčovou) formu vyma­žeme máslem a vysypeme mou­kou. Dáme těsto, srovnáme, po­sázíme nerozmrazeným ovocem a pečeme v dobře předehřáté troubě zvolna asi 1/2 hodiny. Po vyjmutí z trouby povrch hodně cukrujeme, protože ovoce je zmrazováno bez cukru. Zapíjíme kávou, čajem, ka­kaem.

Recept je z kategorií: Ovocné moučníky

Nahlásit recept

  • 25.01.04 vloženo
  • 17831x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100 g másla
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 2 vejce
  • 18 dkg mouky krupice
  • 5 lžic mléka
  • 100 g pískového cukru
  • mra­zené ovoce (v našem případě borůvky)
  • tuk a hrubá mouka na formu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bublanina se zmrazeným ovocem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Bublanina se zmrazeným ovocem

jolana
5068 příspěvků 20.4.10 18:28
Re: Bublanina se zmrazeným ovocem

Vdaka za recept :)

Mrazenie: slivku pozdlzne len polovicne prekrojime, opatrne vyberieme kostku, znova zatvorime, ukladame do vrecka a zamrazime. Takto sa zbytocne nepremrazuje duzina a su ako cerstve…:)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Játra na rožni

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz