Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do mísy vložíme brynzu, vlažné rozpuštěné máslo, vajíčka, sůl, špetku pepře a řádně proděláme. Přidáme dětskou krupičku, strouhanou housku, pažitku či petrželku. Vypracujeme v tužší těsto. Z těsta tvoříme větší knedlíčky než jsou polévkové. Vaříme v osolené vodě kolem osmi minut. Uvařené knedlíčky vyjmeme, vidličkou roztrhneme nebo jen propíchneme.
Recept je z kategorií: Knedlíky
dušená zelenina, rozškvařená slanina …
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brynzové knedlíčky
Leni, neřekla bych. Tento recept vlastním někdy od sedmdesátých let minulého století. Autor není znám.
15 příspěvků 25.1.09 03:43
Tenhle recept vypadá zajímavě, je to nějaká krajová specialita?