Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
šušlinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Papriky dáme do trouby pod gril a upečeme je. Když máme papriky upečené, dáme je do sáčku zapařit, aby se lépe loupaly. Pak si je oloupeme a nasekáme najemno. Do misky dáme tvaroh, brynzu, oba česneky a prošleháme. Postupně přidáváme nastrouhané vejce, papriky, rajčeta, kapary a ještě jednou řádně promícháme. Necháme v chladu uležet a pak si už mažene na opečené tousty, nebo pečivo.
Recept je z kategorií: Pomazánky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brynzová pomazánka s pečenými paprikami
Ja by som bryndzu určite nepoužil, tvaroh, alebo cottage cheese hej, s nimi to môže byť dobre. Ale zas proti gustu…
5068 příspěvků 18.12.12 19:21
Gabi, si si ista ze tato sa podoba na tu rumunsku co popisujes?
..ano, tento recept da vyniknut chuti
bryndze..ozaj rydze chute
..a este aj kapary..a tomu bacovi dat smoking a
motylika pod bradu k tej fujare 
http://www.youtube.com/watch?…
551 příspěvků 18.12.12 13:05
Šušlinka, robila som kedysi podobnu natierku…recept som nasla na rumunskych strankach o vareni…davala som tam iba 100% ovciu bryndzu, pecene papriky a trochu kyslej smotany…bolo to neskutocne dobre…a ta Tvoja pomazanka vyzera tiez neskutocne dobre
…vyskusam, ked budem mat dobre
papriky…najlepsie mi chutia pecene madarske kapie
5068 příspěvků 17.12.12 13:20
Suslinko, dobru chut
..sa mi vidi ze ta bryndza je tam ako obetny
baranok
..proste bryndza ma tak jedinecnu chut a
skladbu/konzistenciu ze je jej skoda na takuto natierku..fetta syr by sa hodil
snad viac 
PS: bryndzu daj na haluskyy trebars tak..
http://www.labuznik.cz/…y-zo-salasa/
alebo takto
http://www.labuznik.cz/…ch-robim-ja/
alebo..
http://www.labuznik.cz/…arada-stefo/
alebo ju rozmiesaj s maslom, daj papriku cervenu sladku a cibulu na drobunko alebo pazitku, k tomu pohar horuceho mlieka a pochutnas si ako odjakziva nasi dedovia..
alebo si urob pirohy o dva rohy..u nas pirohy a strapacky, halusky vedu..
http://www.labuznik.cz/…-s-bryndzou/
PS: halusky ako treba su len zemiaky a muka a hadzu sa z loparika/dosky do hrnca s vriacou vodou, na ne oskvaremna slanina-domaca aj so skurkami/kozou bo tie su najliepsie chrumky chrumkave..