Recept Brynzová pomazánka s pečenými paprikami Veg

šušlinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Brynzová pomazánka s pečenými paprikami

Postup

Papriky dáme do trouby pod gril a upečeme je. Když máme papriky upečené, dáme je do sáčku zapařit, aby se lépe loupaly. Pak si je oloupeme a nasekáme najemno. Do misky dáme tvaroh, brynzu, oba česneky a prošleháme. Postupně přidáváme nastrouhané vejce, papriky, rajčeta, kapary a ještě jednou řádně promícháme. Necháme v chladu uležet a pak si už mažene na opečené tousty, nebo pečivo.

Recept je z kategorií: Pomazánky

Nahlásit recept

  • 17.12.12 vloženo
  • 5107x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g brynzy
  • 125 g měkkého tvarohu
  • 2 vejce uvařené natvrdo
  • 2 stroužky rozetřeného česneku
  • 1/4 KL sušeného česneku
  • červená + žlutá pečená paprika
  • 5 sušených rajčat nakrájených nadrobno
  • 1 PL nasekaných kapar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

šušlinka 17.12.12 11:20

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Brynzová pomazánka s pečenými paprikami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Brynzová pomazánka s pečenými paprikami

Cuso
350 příspěvků 19.12.12 11:25

Ja by som bryndzu určite nepoužil, tvaroh, alebo cottage cheese hej, s nimi to môže byť dobre. Ale zas proti gustu…

jolana
5068 příspěvků 18.12.12 19:21

Gabi, si si ista ze tato sa podoba na tu rumunsku co popisujes? :mrgreen:..ano, tento recept da vyniknut chuti bryndze..ozaj rydze chute :mrgreen:..a este aj kapary..a tomu bacovi dat smoking a motylika pod bradu k tej fujare :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

:mavam:
gabi
551 příspěvků 18.12.12 13:05

Šušlinka, robila som kedysi podobnu natierku…recept som nasla na rumunskych strankach o vareni…davala som tam iba 100% ovciu bryndzu, pecene papriky a trochu kyslej smotany…bolo to neskutocne dobre…a ta Tvoja pomazanka vyzera tiez neskutocne dobre :)…vyskusam, ked budem mat dobre papriky…najlepsie mi chutia pecene madarske kapie

jolana
5068 příspěvků 17.12.12 13:20

Suslinko, dobru chut :)..sa mi vidi ze ta bryndza je tam ako obetny baranok ;)..proste bryndza ma tak jedinecnu chut a skladbu/konzistenciu ze je jej skoda na takuto natierku..fetta syr by sa hodil snad viac :)
PS: bryndzu daj na haluskyy trebars tak..
http://www.labuznik.cz/…y-zo-salasa/

alebo takto
http://www.labuznik.cz/…ch-robim-ja/

alebo..
http://www.labuznik.cz/…arada-stefo/

alebo ju rozmiesaj s maslom, daj papriku cervenu sladku a cibulu na drobunko alebo pazitku, k tomu pohar horuceho mlieka a pochutnas si ako odjakziva nasi dedovia..

alebo si urob pirohy o dva rohy..u nas pirohy a strapacky, halusky vedu..
http://www.labuznik.cz/…-s-bryndzou/

:mavam:

PS: halusky ako treba su len zemiaky a muka a hadzu sa z loparika/dosky do hrnca s vriacou vodou, na ne oskvaremna slanina-domaca aj so skurkami/kozou bo tie su najliepsie chrumky chrumkave.. :mavam:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz