Recept Brynzová pomazánka s pečenými paprikami Veg

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Brynzová pomazánka s pečenými paprikami

Postup

Papriky dáme do trouby pod gril a upečeme je. Když máme papriky upečené, dáme je do sáčku zapařit, aby se lépe loupaly. Pak si je oloupeme a nasekáme najemno.

Do misky dáme tvaroh, brynzu, oba česneky a prošleháme. Postupně přidáváme nastrouhané vejce, papriky, rajčeta, kapary a ještě jednou řádně promícháme. Necháme v chladu uležet a pak si už mažene na opečené tousty, nebo pečivo.

Recept je z kategorií: Pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 17.12.12 vloženo
  • 3645x zobrazeno

Ingredience

  • 125 g brynzy
  • 125 g měkkého tvarohu
  • 2 vejce uvařené natvrdo
  • 2 stroužky rozetřeného česneku
  • 1/4 KL sušeného česneku
  • červená + žlutá pečená paprika
  • 5 sušených rajčat nakrájených nadrobno
  • 1 PL nasekaných kapar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

šušlinka 17.12.12 11:20

Uvaření se již líbí 5 labužníkům

Diskuse k receptu Brynzová pomazánka s pečenými paprikami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Cuso
345 příspěvků 19.12.12 11:25

Ja by som bryndzu určite nepoužil, tvaroh, alebo cottage cheese hej, s nimi to môže byť dobre. Ale zas proti gustu…

 
jolana
5065 příspěvků 18.12.12 19:21

Gabi, si si ista ze tato sa podoba na tu rumunsku co popisujes? :mrgreen:..ano, tento recept da vyniknut chuti bryndze..ozaj rydze chute :mrgreen:..a este aj kapary..a tomu bacovi dat smoking a motylika pod bradu k tej fujare :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

:mavam:
 
gabi
551 příspěvků 18.12.12 13:05

Šušlinka, robila som kedysi podobnu natierku…recept som nasla na rumunskych strankach o vareni…davala som tam iba 100% ovciu bryndzu, pecene papriky a trochu kyslej smotany…bolo to neskutocne dobre…a ta Tvoja pomazanka vyzera tiez neskutocne dobre :)…vyskusam, ked budem mat dobre papriky…najlepsie mi chutia pecene madarske kapie

 
jolana
5065 příspěvků 17.12.12 13:20

Suslinko, dobru chut :)..sa mi vidi ze ta bryndza je tam ako obetny baranok ;)..proste bryndza ma tak jedinecnu chut a skladbu/konzis­tenciu ze je jej skoda na takuto natierku..fetta syr by sa hodil snad viac :)
PS: bryndzu daj na haluskyy trebars tak..
 http://www.labuznik.cz/…y-zo-salasa/

alebo takto
http://www.labuznik.cz/…ch-robim-ja/

alebo..
http://www.labuznik.cz/…arada-stefo/

alebo ju rozmiesaj s maslom, daj papriku cervenu sladku a cibulu na drobunko alebo pazitku, k tomu pohar horuceho mlieka a pochutnas si ako odjakziva nasi dedovia..

alebo si urob pirohy o dva rohy..u nas pirohy a strapacky, halusky vedu..
 http://www.labuznik.cz/…-s-bryndzou/

:mavam:

PS: halusky ako treba su len zemiaky a muka a hadzu sa z loparika/dosky do hrnca s vriacou vodou, na ne oskvaremna slanina-domaca aj so skurkami/kozou bo tie su najliepsie chrumky chrumkave.. :mavam:

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz