Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
wydra Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
K jedné párty jsem vymyslela ugrilovat uzenou krkovici a k ní i tenhle
dip. Ráda je vymýšlím a myslím, že tenhle stojí za zveřejnění. Ty
krkovice s tím byly první fuč.
Dnes jsem neměla normální krkovici, jen vakuovanou a něco uzených,
kuřecích stehen. I tak to bylo výborné.
Vše smíchat a podle chuti přidat pepř nebo sůl. Pepře se nebát, v té zakysance se ztrácí. Vychladit a podávat ke grilovaným uzeným masům. Nejlepší je ovšem uzená krkovička naložená v česenkovém oleji...
Recept je z kategorií: Omáčky k masům
grilovaná uzená krkovice
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Brusinkový dip k uzenému masu
Určitě vyzkouším, teď se u nás griluje každou chvíli
midlo, kouzlo je prave v te kombinaci nakysleho brusinkama ozvlastneno a peprem dotazeneho, k tomu uzenemu. Je skvele riznout zakysanku treba holandii ! Vyzkousej, uvidis, jen se zaprasi a jeste vylize miska !