Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
… a zas ten půst
Kapustičky povařím v osolené vodě s mírným dodatkem cukru. Přecedím a nechám vychladnout. V míse rozšlehám žloutky, z bílků utluču sníh. K žloutkům postupně přidávám za stálého míchání mouku a olej, sůl, když je těsto moc tuhé přidám lžíci nebo několik vody. Míchám a míchám, abych neměl těsto hrudkovité – vostuda. Těstíčko by mělo mít konzistenci husté smetany. Pak velmi delikátně zapracuji sníh. Vychladlé růžičky kapusty ožupánkuji v těstíčku a smažím na hlubokém tuku.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla Hlavní jídlo Jednotlivé chody Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bruselka v těstíčku
Tak toto mne oslovilo hned po rozkliknutí… ukládám a už s těším, až zrealizuji