Recept Bruschetta s rajčaty a fazolkami..

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Do hrnce se silným dnem vložit vyloupané fazolky. Zalít je vodou, přidat česnek, šalvěj a rajčata. Jakmile voda vaří, snížit teplotu a nechat lehce probublávat po 30 - 60 minut (záleží, jak jsou fazolky čerstvé). Nesmí se znich stát kaše. Slít, vyjmout šalvěj, česnek a slupky rajčat. Ochutit solí, pepřem a olejem.

Na každý plátek otoustovaneho chleba rozmačkat polovinu rajčete, posypat oregánem a chilli papričkou. Pokapat olejem a nahoru navršit šufánek teplých fazolek. Ihned podávat.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 18.07.10 vloženo
  • 2091x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 x bruschetta chleby
  • 3 velká sladká rozpůlená rajčata
  • 3 lžičky sušeného oregána
  • 3 malé červené sušené chilli papričky, na drobno posekané
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • Fazolky:
  • 1.3 kg čerstvých cannellini fazolek v luscích
  • 3 velké stroužky česneku
  • 1 svazek čerstvé šalvěje
  • 3 velká čerstvá rajčata
  • mořská sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bruschetta s rajčaty a fazolkami..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Žloutkové věnečky

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Karbanátky Karbanátky
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz