Recept Bruschetta s rajčaty a fazolkami..

babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Do hrnce se silným dnem vložit vyloupané fazolky. Zalít je vodou, přidat česnek, šalvěj a rajčata. Jakmile voda vaří, snížit teplotu a nechat lehce probublávat po 30 - 60 minut (záleží, jak jsou fazolky čerstvé). Nesmí se znich stát kaše. Slít, vyjmout šalvěj, česnek a slupky rajčat. Ochutit solí, pepřem a olejem. Na každý plátek otoustovaneho chleba rozmačkat polovinu rajčete, posypat oregánem a chilli papričkou. Pokapat olejem a nahoru navršit šufánek teplých fazolek. Ihned podávat.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 18.07.10 vloženo
  • 2392x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 6 x bruschetta chleby
  • 3 velká sladká rozpůlená rajčata
  • 3 lžičky sušeného oregána
  • 3 malé červené sušené chilli papričky, na drobno posekané
  • 100 ml extra panenského olivového oleje
  • Fazolky:
  • 1.3 kg čerstvých cannellini fazolek v luscích
  • 3 velké stroužky česneku
  • 1 svazek čerstvé šalvěje
  • 3 velká čerstvá rajčata
  • mořská sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bruschetta s rajčaty a fazolkami..

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Tatranské kuře Tatranské kuře
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz