Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do hrnce se silným dnem vložit vyloupané fazolky. Zalít je vodou, přidat česnek, šalvěj a rajčata. Jakmile voda vaří, snížit teplotu a nechat lehce probublávat po 30 - 60 minut (záleží, jak jsou fazolky čerstvé). Nesmí se znich stát kaše. Slít, vyjmout šalvěj, česnek a slupky rajčat. Ochutit solí, pepřem a olejem. Na každý plátek otoustovaneho chleba rozmačkat polovinu rajčete, posypat oregánem a chilli papričkou. Pokapat olejem a nahoru navršit šufánek teplých fazolek. Ihned podávat.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Bruschetta s rajčaty a fazolkami..